Belgische Burger

Ontdek onze heerlijke Belgian Burger met Maredsous Tradition®. Authentieke smaak in een lekkere burger!

Portions
- +
Voorbereidingstijd
15
minuten
Bereidingstijd
15
minuten
Prijs categorie
€€

Ingrediënten

  • 4 pistolets
  • 4 hamburgers van 140 g
  • 1 rode ui, in ringen gesneden
  • 4 sneetjes Maredsous® Tradition Sneetjes
  • 8 bladeren van rode bladsla
  • 100 g mayonaise
  • 35 g gekonfijte tomaten
  • 15 g kappertjes
  • 15 g fijne augurken
  • 5 g gehakte peterselie

Bereiding

  1. Bak de hamburgers en breng ze op smaak met zout en peper.
  2. Rooster ondertussen de gehalveerde pistolets.
  3. Meng de mayonaise met de gekonfijte tomaten, kappertjes, augurkjes en peterselie.
  4. Smeer dit mengsel op de onderste helft van het pistolet.
  5. Leg vervolgens de hamburgers erop, gevolgd door de Maredsous®.
  6. Werk af met rode ui en bladsla.
  7. Plaats de bovenste helft van het pistolet erop.

Tip van de chef
Je kunt de plakjes Maredsous rechtstreeks op de burger leggen aan het einde van de baktijd.