Ontdek onze heerlijke Belgian Burger met Maredsous Tradition®. Authentieke smaak in een lekkere burger!
Belgische Burger
Portions
-
+
Voorbereidingstijd
15
minuten
Bereidingstijd
15
minuten
Prijs categorie
€€
Ingrediënten
- 4 pistolets
- 4 hamburgers van 140 g
- 1 rode ui, in ringen gesneden
- 4 sneetjes Maredsous® Tradition Sneetjes
- 8 bladeren van rode bladsla
- 100 g mayonaise
- 35 g gekonfijte tomaten
- 15 g kappertjes
- 15 g fijne augurken
- 5 g gehakte peterselie
Bereiding
- Bak de hamburgers en breng ze op smaak met zout en peper.
- Rooster ondertussen de gehalveerde pistolets.
- Meng de mayonaise met de gekonfijte tomaten, kappertjes, augurkjes en peterselie.
- Smeer dit mengsel op de onderste helft van het pistolet.
- Leg vervolgens de hamburgers erop, gevolgd door de Maredsous®.
- Werk af met rode ui en bladsla.
- Plaats de bovenste helft van het pistolet erop.
Tip van de chef
Je kunt de plakjes Maredsous rechtstreeks op de burger leggen aan het einde van de baktijd.