Four Cheese Pizza

Pizza met 4 kazen

Een vierkaas-pizza zoals je nog nooit hebt gezien, gecreëerd door de Franse chef-kok met 2 Michelin-sterren Jean-François Piège, met de focus op La Vache qui rit® Professional, Boursin® Professional Cuisine Look & Fijne Kruiden, Boursin® Professional Frozen Dices Look & Fijne Kruiden en Kiri® Professionnel à la crème. De verrassende combinatie van vier niet-traditionele kazen op een traditionele pizzabodem zorgt voor een heerlijk romige vierkaas-pizza.

Portions
- +
Voorbereidingstijd
5
minuten
Bereidingstijd
5
minuten
Prijs categorie

Bereiding

  1. Vorm het pizzadeeg tot een ronde schijf met een diameter van 25 cm.
  2. Bestrooi het deeg met Boursin® Professional, de stukjes Boursin® Professional en voeg de Kiri® Professional en La Vache qui rit® Professional in kleine blokjes toe.
  3. Bak de pizza in de pizzaoven.
  4. Haal de pizza uit de oven, bestrooi met champignonvlokken en serveer warm.