Een vierkaas-pizza zoals je nog nooit hebt gezien, gecreëerd door de Franse chef-kok met 2 Michelin-sterren Jean-François Piège, met de focus op La Vache qui rit® Professional, Boursin® Professional Cuisine Look & Fijne Kruiden, Boursin® Professional Frozen Dices Look & Fijne Kruiden en Kiri® Professionnel à la crème. De verrassende combinatie van vier niet-traditionele kazen op een traditionele pizzabodem zorgt voor een heerlijk romige vierkaas-pizza.
Pizza met 4 kazen
Portions
-
+
Voorbereidingstijd
5
minuten
Bereidingstijd
5
minuten
Prijs categorie
€
Ingrediënten
- 1 pizzabodem
- 60 g Boursin® Professional Cuisine Look & Fijne Kruiden
- 20 g Boursin® Professional Frozen Dices Look & Fijne Kruiden
- 60 g Kiri® Professional Kuipje Natuur
- 60 g La Vache qui rit® Professional Terrine Smeltkaas Natuur
- 1 champignon
Bereiding
- Vorm het pizzadeeg tot een ronde schijf met een diameter van 25 cm.
- Bestrooi het deeg met Boursin® Professional, de stukjes Boursin® Professional en voeg de Kiri® Professional en La Vache qui rit® Professional in kleine blokjes toe.
- Bak de pizza in de pizzaoven.
- Haal de pizza uit de oven, bestrooi met champignonvlokken en serveer warm.