Abrikozen- en amandelcake, gemengde textuur

Abrikozen- en amandelcake, gemengde textuur

Deze abrikozen- en amandentaart, met een delicate gemixte textuur, is perfect voor een zachte proeverij. Dankzij La Vache qui rit® Professionnel Formule Plus, speciaal afgestemd op de behoeften van senioren, combineert het romigheid met een smakelijke verwennerij.

Portions
- +
Voorbereidingstijd
20
minuten
Bereidingstijd
13
minuten
Prijs categorie

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de melk.
  2. Meng de suiker, de eieren, La Vache qui rit® Professionnel Formule Plus en het amandelpoeder.
  3. Voeg de melk toe en meng het geheel goed door.
  4. Vul de glaasjes met 75 g van het mengsel.
  5. Bak in de heteluchtoven op 120°C gedurende 10 tot 15 minuten.
  6. Laat afkoelen en giet er de gemixte abrikozen overheen.
  7. Serveer gekoeld.