Deze abrikozen- en amandentaart, met een delicate gemixte textuur, is perfect voor een zachte proeverij. Dankzij La Vache qui rit® Professionnel Formule Plus, speciaal afgestemd op de behoeften van senioren, combineert het romigheid met een smakelijke verwennerij.
Abrikozen- en amandelcake, gemengde textuur
Portions
-
+
Voorbereidingstijd
20
minuten
Bereidingstijd
13
minuten
Prijs categorie
€
Ingrediënten
- 1,3 l melk
- 500 g suiker
- 1 kg ei
- 1,3 kg La Vache qui rit® Professional Formule Plus
- 250 g amandelpoeder
- 4 kg verse abrikozen, huisgemaakt of uit blik
Bereiding
- Verwarm de melk.
- Meng de suiker, de eieren, La Vache qui rit® Professionnel Formule Plus en het amandelpoeder.
- Voeg de melk toe en meng het geheel goed door.
- Vul de glaasjes met 75 g van het mengsel.
- Bak in de heteluchtoven op 120°C gedurende 10 tot 15 minuten.
- Laat afkoelen en giet er de gemixte abrikozen overheen.
- Serveer gekoeld.