Portabella’s met paksoi

Met Port Salut®

Ingrediënten

Paddenstoelen

Peper Muffin

Lente ui

Port Salut®

Paksoi

Paprika

Pijnboompitjes

Bereiding :

  1. Leg de paddenstoelen in een grillpan, bestrijk ze met wat olie en strooi er wat peper over. Leg de gehalveerde muffins ook in de grillpan.
  2. Verhit de rest van de olie in een kleine pan. Bak de lente-ui hier een minuutje in. Neem de uitjes van het voer en roer ze door de Hoisin-saus.
  3. Halveer de paksoi, leg de helften 1 minuut in kokend water en laat de paksoi uitlekken. Gril ondertussen de paddenstoelen en de muffins tot ze bruin zijn. Snijd de plakken Port Salut in tweeën om 12 vierkanten te krijgen. Leg op elke muffin 2 vierkantjes. Leg daarop een paddenstoel.
  4. Verdeel het mengsel met de lente-ui over de paddenstoelen en leg daarop de paksoi. Snijd van de overgebleven kaas driehoekjes en leg deze daarbovenop.
  5. Leg het geheel onder de grill en gril tot de kaas gesmolten is. Serveer direct op een warm, met paprika bestrooid, bord. Garneer met wat pijnboompitjes.