Opgevulde Conchiglioni
met Boursin® Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden
Ingrediënten voor 4 personen:
200 g Boursin® Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden
12 conchiglioni pasta’s
2 sneetjes gerookte zalm
1 citroen
150 g kleine gekookte garnalen
1 avocado
1 limoen
3 el olijfolie
Bereiding
Kook de conchiglioni gaar in een groot volume kokend water gedurende 15 min.
Giet af en besprenkel met olijfolie zodat ze niet kleven.
Zet aan de kant.
Snijd de zalm in kleine stukjes.
Verwijder de citroenschil, en hak fijn.
Meng de zalm met de citroenschil en de Boursin® Cuisine, en besprenkel met citroensap.
Vul de helft van de conchiglioni met deze bereiding.
Pel de avocado, verwijder de pit en snijd in kleine stukjes
Verwijder de limoenschil en hak fijn.
Meng de Boursin® Cuisine met de avocado stukjes, de limoenschil en de kleine garnalen. Besprenkel met limoensap.
Vul de andere helft van de conchiglioni met deze bereiding.
Smakelijk!