Cannellonis met gegrilde aubergines

met La Vache qui rit® Formule Plus

Ingrediënten voor 100 bewoners

4 kg diepvries gegrilde aubergines

2 kg La Vache qui rit® Formule plus

2 kg verse geitenkaas

8 stengels dille

20 cl melk

50 g gelatine blaadjes, zacht gemaakt in water

30 cl olijfolie

Zout en peper

Bereiding

Ontdooi de avond ervoor de gegrilde aubergines in de koelkamer.
Meng de La Vache qui rit® Formule Plus met de verse geitenkaas en de olijfolie.
Hak 5 dille stengels fijn en voeg toe bij de mix.
Laat de melk koken en voeg de zachte gelatineblaadjes toe.
Voeg de gelatine melk toe aan de kaas, en meng voorzichtig. Kruid met peper en zout.
Leg de aubergine sneetjes op het bakpapier (40 g per portie).

Spreid de kaasmix erop in de lengte, door middel van een spuit.
Rol de aubergines in de vorm van een cannelloni, met behulp van een film stevig aandrukken en minimum 2 uur in koeling bewaren.
Snij de porties cannelloni en dresseer op het bord.
Werk af met de resterende dille en een beetje olijfolie.