Naanbrood met kaas

met La Vache qui rit® Smeerkaas Natuur

Ingrediënten voor 1 naanbrood:

25 g smeerkaas La Vache qui rit® Natuur

50 g bloem

1 mespuntje zout

1 mespuntje suiker

1/4 pot yoghurt

Olie

Een beetje lauw water

Een snufje bakpoeder

Bereiding

Meng de bloem, het zout en de suiker met een mixer. Voeg er de yoghurt, de olie, het lauwe water en de gist aan toe.

Laat de pastabol rusten.

Strooi bloem over het werkvlak en de pasta. Rol de bol uit tot een dunne laag (maar niet te dun).

Leg 25 g La Vache qui rit® Natuur in het midden en plet de kaas met een vork.

Sluit als een envelop en rol plat.

Verwarm de oven voor op 220 °C.

Leg het naanbrood op een plaat die met vetvrij bakpapier bedekt is.

Bak 5 tot 7 minuten op een temperatuur tussen 220 en 250 °C.

Serveer warm.