Cheesecake met frambozen

met Kiri® Kuipje 500g

Ingrediënten voor 4 kaastaarten :

2 Kiri® 500 g

4 vellen bladerdeeg

5 a 6 eieren

1 vanillestokje (merg)

250 g kristalsuiker

60 g frambozen (bevroren of verse)

Boter om de taartvormen in te vetten

Bereiding

1e stap: het bladerdeeg voorbakken

Vet de taartvorm in.

Leg het bladerdeeg in de pan en bedek de randen.

Het deeg prikken met een vork.

Het deeg voorbakken in de oven op 180° gedurende 8 tot 10 minuten.

 

2e stap: de kaasbereiding

Breek de eieren in een grote kom.

Voeg het vanillestokje en de suiker toe.

Meng met een garde om de suiker op te lossen in het mengsel met de eieren en vanille.

Voeg het eerste kuipje van Kiri® 500 g toe, klop met een garde tot een smeuig mengsel.

Voeg het tweede kuipje Kiri® 500 g toe en herhaal de vorige stap.

Giet de bereiding over het voorgebakken bladerdeeg en voeg de gevriesdroogde frambozen toe.

Bak de cheesecake om te karamelliseren.

Smakelijk eten!